Probeer Cefaly anti-migraine met 60 dagen tevredenheidsgarantie

Minder aanvallen, minder pijn
Heeft ook u maandelijks of wekelijks last van meerdere migraineaanvallen met daarnaast mogelijk nog spanningshoofdpijn? Heeft u onvoldoende baat bij uw medicatie of wilt u het gebruik ervan drastisch verminderen? Dan is het de moeite waard om Cefaly te proberen om vast te stellen of het ook ú minder aanvallen en minder pijn brengt. Cefaly wordt inmiddels in 80% van de Nederlandse Hoofdpijncentra voorgeschreven.

Wat houdt het in?
U kunt Cefaly aanschaffen en het op uw gemak uitproberen. Als het gebruik u onverhoopt niet bevalt, kunt u het apparaat binnen 90 dagen gewoon retourneren en krijgt u het hele bedrag teruggestort.

Vergoeding?
Bij succes raden we u aan om een vergoeding door uw zorgverzekeraar aan te vragen. Beschrijf in uw brief uw migraineprobleem en de bereikte resultaten met de Cefaly, bijvoorbeeld ten aanzien van de frequentie van uw aanvallen, de verlichting van uw hoofdpijn en de vermindering van uw medicatiegebruik. Vergeet niet de rekening van uw Cefaly mee te sturen en indien mogelijk een verklaring van uw behandelend arts.

Kundige ondersteuning
Uiteraard krijgt u vanaf het begin ondersteuning van het Cefaly Serviceteam (073-8700105) voor advies en antwoord op al uw vragen.