Probeer Cefaly anti-migraine met 60 dagen tevredenheidsgarantie
cefaly2_kit_eu_1electrode_web

Minder aanvallen, minder pijn
Voor mensen die maandelijks of wekelijks last hebben van meerdere migraineaanvallen (eventueel met spanningshoofdpijn) kan het zeker de moeite waard zijn om te proberen om te komen tot een verlaging van de frequentie, pijn en duur van de aanvallen. Dit leidt bij succes tot gemiddeld 75% minder medicatiegebruik.

Wat houdt het in?
U kunt Cefaly aanschaffen en het op uw gemak uitproberen. Als het gebruik u onverhoopt niet bevalt, kunt u het apparaat binnen 90 dagen gewoon retourneren en krijgt u het hele bedrag teruggestort.

Vergoeding?
Bij succes raden we u aan om een vergoeding door uw zorgverzekeraar aan te vragen. Beschrijf in uw brief uw migraineprobleem en de bereikte resultaten met de Cefaly, bijvoorbeeld ten aanzien van de frequentie van uw aanvallen, de verlichting van uw hoofdpijn en de vermindering van uw medicatiegebruik. Vergeet niet de rekening van uw Cefaly mee te sturen en indien mogelijk een verklaring van uw behandelend arts.

Kundige ondersteuning
Uiteraard krijgt u vanaf het begin ondersteuning van het Cefaly Serviceteam (073-8700105) voor advies en antwoord op al uw vragen.