Cefaly migraineoplossing 40 dagen uitproberen
cefalyDual_device_01_WEB
cefaly2_kit_eu_1electrode_web

Minder aanvallen, minder pijn
Heeft ook u maandelijks of wekelijks last van meerdere migraineaanvallen met daarnaast mogelijk nog spanningshoofdpijn? Heeft u onvoldoende baat bij uw medicatie of wilt u het gebruik ervan drastisch verminderen? Dan is het de moeite waard om Cefaly 40 dagen uit te proberen om vast te stellen of het ook ú minder aanvallen en minder pijn brengt.

Wat houdt het in?
U kunt Cefaly 40 dagen uitproberen voor € 49,- (inclusief verzendkosten). Als het gebruik u bevalt, kunt u het aanschaffen door betaling van het resterende bedrag (€ 300,-), anders stuurt u de Cefaly gewoon terug.

Vergoeding?
Bij aanschaf raden we u aan om een vergoeding door uw zorgverzekeraar aan te vragen. Beschrijf in uw brief uw migraineprobleem en de bereikte resultaten met de Cefaly, bijvoorbeeld ten aanzien van de frequentie van uw aanvallen, de verlichting van uw hoofdpijn en de vermindering van uw medicatiegebruik. Vergeet niet de rekening van uw Cefaly mee te sturen en indien mogelijk een verklaring van uw behandelend arts.

Kundige ondersteuning
Uiteraard heeft u tijdens en na het uitproberen van de Cefaly ondersteuning van het Cefaly Serviceteam (073-8700105) voor advies en antwoord op al uw vragen.