Cefaly anti-migraine neurostimulator electrodes set van drie stuks € 19,-

De electrodes worden verkocht in een kit van drie stuks. De prijs bedraagt € 19,- excl verzendkosten voor de kit Cefaly II en Cefaly Dual en € 20,- excl verzendkosten voor de kit Cefaly 1. De prijs voor de hypoallergene electrodes bedraagt voor alle modellen € 24,- excl verzendkosten.

U kunt de electrodes het makkelijkst bestellen via de Cefaly webwinkel 

Wanneer vervangen?

U dient in het algemeen de electrode te vervangen als de punten niet meer goed kleven, als de behandeling branderig aanvoelt of als er met regelmaat storingen optreden. Normaal gaat een electrode ruim 20 keer mee. Het is raadzaam de electrode niet vaker dan 35 keer te gebruiken.

Indien u de electrodes steeds vroegtijdig moet vervangen kan het raadzaam zijn om te zorgen voor een betere ontvetting van de huid. De beste wijze hiervoor is het gebruik van alcohol of Sterilon (van Dettol) in combinatie met gewone (droge) tissue, bv keukenrol. Daarnaast is het raadzaam om de gel-laag van de electrode niet aan te raken met de vinger (of alleen aan de buitenkant tussen de nagels ) en om de folie waarop u de electrode terugplakt alleen aan de zijkant aan te raken.

Let op, kies electrodes bij het het juiste model!

Om de juiste electrodes te kiezen is het van belang onderscheid te maken tussen het oudere diadeem model en de modernere Cefaly 2 en Cefaly Dual. Klik dus op de foto van uw model om verder te gaan.