Hoe gaat het uitproberen van de Cefaly in zijn werk? - migraineoplossing.nl

Waarom uitproberen?

Wij streven naar uitsluitend tevreden gebruikers. Hoewel de kans op succes bij een goede therapietrouw (20 minuten per dag) al 75% is, willen we dat eenieder zélf de verbetering kan ondervinden alvorens de Cefaly aan te schaffen. Om die reden hebben wij het 40 dagen uitpobeerprogramma opgezet.

Hoe bestellen?

U kunt op de webwinkel uw uitprobeerperiode bestellen. De kosten hiervan (€ 49,-) kunt u desgewenst direct voldoen via IDeal, uw creditcard (VISA, MasterCard, American Express) of PayPal. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag zelf over te maken door ‘Bankoverschrijving’ aan te klikken. U ontvangt dan een e-mail met de noodzakelijke gegevens.

Levering

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestiging met het DHL-volgnummer van de levering van uw pakket. Uiterlijk twee werkdagen later ontvangt u uw pakket thuis.

Het gebruik

De Cefaly is eenvoudig in gebruik. Voor vragen kunt u altijd een beroep doen op onze helpdesk per telefoon op 073-8700105 of e-mail via cefalyservice@luxmedical.nl

Tijdens uw uitpobeerperiode ontvangt u een aantal keer een e-mail van ons waarin we aangeven welke vooruitgang u op dat moment mag verwachten. Indien uw eigen ervaring daarbij achterblijft, raden we aan contact met ons op te nemen om het juiste gebruik door te nemen in relatie tot uw hoofdpijn- of migraineklachten.

Na 40 dagen

Na 40 dagen ontvangt u een e-mail met het verzoek om uw wens voor de aanschaf of het retourneren van de Cefaly kenbaar te maken. U kunt ons altijd contacteren voor advies.

Afhankelijk van uw beslissing verzoeken wij u de Cefaly te retourneren of de aanschaf te voldoen met aftrek van de reeds betaalde huur. U betaalt dan dus nog € 300,- bij. Ook na de aanschaf kunt u altijd een beroep blijven doen op de helpdesk voor advies.

img_01